Plaats hier uw review!

Reactie plaatsen

Reacties

Juliette
9 maanden geleden

Een paar weken geleden in dit appartement op Aruba gelogeerd:
In een rustige buurt en zeer centraal gelegen. Geeft ook een veilig gevoel dat er 2 appartementen naast elkaar staan en wanneer je alleen reist er nog andere gasten dichtbij zijn, met toch je eigen privacy. Verder een heel fijn ontvangst en uitleg over alles en heb er een zeer aangenaam verblijf gehad!

Ilona schalkwijk
10 maanden geleden

We hebben 3 weken in dit leuke schattige appartement gezeten. Toen we aankwamen stond de airco al aan dat was een heerlijk welkom. En die airco verkoelt het hele app.
Het app ligt dicht bij het centrum van oranje stad( kan je lopen) en dicht bij het strand,( ook op loop afstand) wij hadden via de eigenaar een auto gehuurd dus om eerlijk te zeggen niks gelopen 😂. Alles is tussen de 5 en 8 min van het app.

Het app is voorzien van alles wat je nodig hebt. Van pannen om een eitje te bakken tot strandstoelen om in de zon te bakken. Er is geen wasmachine maar in de buurt is er een wasserette.
We komen hier graag terug en raden het aan bij een ieder die wil komen genieten van dit prachtig eiland.
Aruba we zijn van je gaan houden❤️ Daar heeft dit app bij geholpen.

Roxanne Boekhoudt
2 jaar geleden

Hele leuke appt, loopafstand naar de binnenstad en de Nicky Beach, restaurants en verschillende leuke toeristisch atracties in en rond dw binnenstad van Oranjestad, Aruba. Appatement is veilig wn vooral cozy.

Rating: 5 sterren
1 stem